интернет от Bulsat

Bulsat купи NetGroup преди няколко месеца, и нета естествено се влоши. Голям проблем е че (би трябвало) са динамични IP-тата. Проблем е главно в DHCP сървъра на Bulsat, защото доста често не отговаря.

Сега ще споделя решението: отивате в офиса, където си плащате нета и казвате че искате статичен IP адрес, какичките ви записват и на едно листче ви дават настройките:

Докато се приберете ще имате нет, спокойно, ще е с динамичните IP-та. Като се приберете попълвате статичните и айляк 🙂

This entry was posted in local news. Bookmark the permalink.

3 Responses to интернет от Bulsat

  1. sevdalina says:

    При мен се случи така че купиха лан доставчика ми коел. Направо ми настръхна косата какво ще се случи след това. Оказа се че освен че ми падна цената и се вдигна скоростта друго няма. Доволна съм. Преди 2 месеца дори се прехвърлих на новата им мрежа по оптика. Не знам каква е разликата освен ,че ми пуснаха вместо стария един по тънък кабел и ми сложиха едно устройство. Специално в нашия квартал ги препоръчвам – младост . А преди това съм сменила доста доставчици, последно бях на мегалан , но цената им е висока. Смея да твърдя, че сега качеството на булсатком за интернет е по добро от това на мегалан.

  2. varna says:

    При мен също локалния доставчик Кампус бе закупен от Булсат, но общо взето съм доволен цената падна а скоростта се вдигна, разбира се имаше и някой технически разминавания в началото, но се надявам да продължи така.

  3. Данаил says:

    В Пазарджик City-Lan също бяха закупени от Булсат. Първите няколко седмици бяха критични. Тук ако искаш статичен просто мрънкаш и те ти дават някакъв статичен IP, но не е нужно да го въвеждаш сам, тук DHCP-то работи 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *